Sorry, registration has ended.

Meester Morya heeft een diepe impact op vele mensenzielen, ook in Vlaanderen. Doorheen telepatische contacten draagt Hij Zijn bewustzijn en licht over op elke ziel die zich hiervoor wenst te openen. Hij leidt en geeft vertrouwen op de innerlijke weg die naar de Goddelijke kracht in ons hart voert. Tijdens deze namiddagen contempleren we een wijsheid of geestelijke aanwijzing van Meester Morya en versmelten in de heling met Zijn levend Wezen.


  • Date: 30/06/2021 14:30 - 30/06/2021 17:00
  • Location Online Event

Price: 40

Description

Verinnerlijking en Healing met Meester Morya


Online Via Zoom of ter plaatse

https://us02web.zoom.us/j/82018984398 

4 Woensdagen van 14u30-17u00

9, 16, 23 en 30 juni

U kan zich ook per woensdag apart inschrijven.


Gelieve uw deelname vooraf per mail te bevestigen.


Meester Morya heeft een diepe impact op vele mensenzielen, ook in Vlaanderen. Doorheen telepatische contacten draagt Hij Zijn bewustzijn en licht over op elke ziel die zich hiervoor wenst te openen. Hij leidt en geeft vertrouwen op de innerlijke weg die naar de Goddelijke kracht in ons hart voert. Tijdens deze namiddag contempleren we een wijsheid of geestelijke aanwijzing van Meester Morya en versmelten met Zijn levend Lichaam. 


Deze contemplaties zijn een bouwsteen en verdieping op de innerlijke weg naar de Goddelijke kracht in ons hart. De versmelting met Zijn bewustzijn betekent een bekrachtiging van het Goddelijke dat vanuit jouw hart wenst open te komen...


Een contemplatie

"Het is belangrijk dat je je kan openstellen voor het Goddelijke en dat je dus kan geloven in je eigen hart en in je eigen wezen."Bijdrage - 40eur

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "morya". Dank voor uw bijdrage.