Sorry, registration has ended.

Shambhala! Een intense verdieping in de 3 planetaire Vuren van Licht, Liefde en Kracht in het kader de hoogperiode van het innerlijke Hoogfeest van elke ziel wiens hart klopt voor meer licht, liefde en kracht in de planetaire evolutie.


  • Date: 04/04/2020 09:30 - 05/04/2020 17:00
  • Location Online Event
  • More Info: Zaal boven de bakkerij.

Price: 155

Description

We verdiepen ons in de drie bewustzijnsgebieden van ons Hogere Zelf, de spirituele werkelijkheid van de 3 Vuren voorbij lichaam en persoonlijkheid. Deze subtielere gebieden worden gekend als de ziel, het hart en de geestelijke wil en worden elk bezield door een van de drie universele Vuren, het Licht, de Liefde en de Kracht.

Elke dag zijn er toelichtingen die gecombineerd worden met gerichte meditaties om in een diep contact met deze werkelijkheden te komen en tot een vereniging van de 3 Vuren in ons hart. Dit zal een belangrijke stimulans voor de groei van ons bewustzijn betekenen en de vreugdevolle Weg van het vlammend hart verder openbaren.


Het tijdstip van deze cursus werd bewust gekozen. De periode rond de volle maan Stier biedt elk jaar een kostbare gelegenheid van spirituele verlichting en grotere versmelting met de geestelijke Hiërarchie. Wesak is het feest van de geboorte, verlichting en overgang van de Boeddha. Esoterisch is dit een planetair hoogtepunt waarin het contact met Shambhala, het goddelijk bewustzijn van de Aarde, in overvloed geboden wordt, een contact waaraan we tijdens elk van deze drie dagen bijzondere aandacht zullen besteden. Een innerlijk hoogfeest voor elke broeder en zuster op het Pad.

Er is geen voorkennis vereist.Programma
zaterdag 24 en zondag 25 april
09u30-17u00


  • Zaterdag: Het Licht van de Ziel, het Licht van de Meesters, De Christus en het planetair Zonnevuur
  • Zondag: De Kracht in het hoger Zelf, de Kracht van het geestelijke Rijk, de Manu, Shambhala


De inhoud van de meditaties zal gericht zijn op de ondersteuning van de innerlijke groei die deze cyclus van Volle Maan Stier aanbrengt. Een periode van innerlijk loslaten en verruiming van het bewustzijnskanaal en de vuren van het hogere zelf.

Locatie

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82018984398 
Inschrijving
155eur met inbegrip van de audio opnamen.
Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (nieuw rekeningnummer) met referentie "3 Vuren + naam cursist".