Sorry, registration has ended.

In contact met de kracht van je hogere Zelf en de Aarde, naar een bekrachtiging van de Doelstelling van je wezen.


  • Date:11/11/2019 13:00 - 11/11/2019 17:00
  • Location Mechelsesteenweg 72, Antwerp, Belgium (Map)
  • More Info:Zaaltje boven de bakkerij.

Price:1

Description

Workshop

Toelichting en diepgaande meditaties rond Shambhala, ons goddelijk bewustzijn.

Deze dag staat in het teken van onze goddelijke natuur van eenheid, de monade of soms ook atma genoemd. We verbinden ons met onze goddelijke vonk, met Shambhala en Sanat Kumara, die het bewustzijn van Shambhala vertegenwoordigt, Pluto en de kosmische eerste straal.


Data

11/11/2019maandag volle dagProgramma

10u00-17u00

Optioneel is er die avond ook een volle maan meditatie in het teken Schorpioen.


Bijdrage

Vrije bijdrage in overeenstemming met je hart, ter plaatse te betalen.


Nieuwsbrief Shambhala

Aanstaande maandag 11 november gaat er een dag door in het teken van Shambhala, het hoogste bewustzijn van de logos van deze planeet waarvan ons eigen hoogste bewustzijn deel uitmaakt.

Shambhala is het brandpunt van Kracht, de Wil-ten-goede, en wanneer we ons hiermee verbinden voel je dat je eigen doelstelling, de richting waarin het leven in jou zich wenst te ontplooien, meer en meer vorm neemt en bekrachtigd wordt. Je komt in een ongekende vrede, een onbeweeglijke stilte en in een diep vertrouwen van waaruit de vurige levensimpuls opwelt.

Er zullen toelichtingen en meditaties zijn om in een absorptie en synthese te komen met de Kracht in ons hogere Zelf, de Kracht doorheen Meester Morya, de Manoe en Sanat Kumara, de Heer van Shambhala.


"Het universele Oog van Shambhala brengt Gelukzaligheid aan de mensheid. Het universele Oog van Shambhala is een Licht op het pad van de mensheid. Het universele Oog van Shambhala is de Ster die alle zoekers heeft geleid."

 

"De Heer van Shambhala is de vurige Stuwer van Leven en van het Vuur van de Moeder der Wereld. Zijn Adem is laaiend van vuur en Zijn Hart gloeit van het Vuur van de Zilveren Lotus."