Sorry, registration has ended.

Het bestuderen van de werken van Meester Djwhal Khul betekent een bewustzijnsgroei in zichzelf. Gaandeweg word je je gewaar van zijn liefdevol en lichtgevend bewustzijn en zie je hoe je innerlijke werkelijkheid expandeert. We verdiepen ons samen in het werk "Brieven over occulte meditatie".


  • Date: 10/09/2019 07:00 - 23/12/2019 21:00
  • Location Mechelsesteenweg 72, Antwerp, Belgium (Map)
  • More Info: Zaal boven bakkerij Lapin

Price: 277

Description

Studiegroep Esoterische Werken van Meester Djwhal Khul

8 woensdagavonden


Het bestuderen van de werken van Meester Djwhal Khul (DK) betekent een bewustzijnsgroei in zichzelf. Gaandeweg word je je gewaar van zijn liefdevol en lichtgevend bewustzijn en zie je hoe je innerlijke werkelijkheid expandeert. We verdiepen ons samen in het werk "Brieven over occulte meditatie".

Tijdens deze woensdagavonden bestuderen we passages uit bovengenoemd werk en passen zijn instructies toe doorheen begeleide meditaties om zijn wijsheid tot een realiteit te maken in ons bewustzijnskanaal. Door deze studie in groep te doen en in groep voor te bereiden, groeit niet alleen het contact met de Meester maar wordt de groep een punt van ontvankelijkheid voor impulsen van de geestelijke Hierarchie. Dit brengt groepsprocessen teweeg die bijdragen tot een grotere bewustzijnsgroei dan die welke individueel kan worden opgebouwd.

Je krijgt vooraf de passages meegedeeld welke we zullen doornemen. 


Studieboek: Brieven over occulte meditatie van A. A. Bailey (zelf aan te kopen)


Programma

19u00-21u00


Data


Bijdrage 

277eur incl. btw. (zonder audio opnames). Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Djwhal Khul + naam cursist".

Wanneer u zich inschrijft, gaat u ermee akkoord dat de audio opnames later kunnen aangeboden worden op de website voor geinteresseerden.