Sorry, registration has ended.

  • Date: 13/08/2022 09:00
  • Location Online Event

Description

Studiegroep "Zielsbewustzijn" rond Meester Djwhal Khul

6 cursusdagen en 1 inleidende voormiddag

6 tussentijdse groepsmeditaties


Online via Zoom of ter plaatse te volgen

https://us02web.zoom.us/j/82018984398


Tijdens dit traject wordt er gedurende 6 lesdagen op intuitieve wijze doortastend en zorgvuldig ingegaan op 1 dezelfde studietekst. We laten doorheen onze samenkomsten de verschillende gelaagdheden van Zijn woorden en zinnen tot groter leven en gevoelig begrip komen in ons bewustzijn.


Er zullen tevens 6 zaadgedachten bestudeerd worden waarover we tussen de samenkomsten individueel zullen contempleren en later samen uitwisselen.


Zulke benadering van Zijn onderricht betekent een verdiepend contact met je eigen ziel en met de ziel van de innerlijke Groep van chela's die zich rond het Hart van deze Meester verzamelt. De Wijsheid en Liefde in ons hart komen in een toenemende wisselwerking met de harteklop van de innerlijke Ashram. Over Meester DK

Meester Djwhal Khul, "de Tibetaan", is een Meester van Wijsheid en Mededogen. Hij is de weg van de mensenschool gegaan en Zijn dienst binnen de mensheid bestaat erin esoterisch onderricht te bieden en binnen het bewustzijn van de mensheid te verspreiden. Centraal in Zijn werk staat de esoterische psychologie, healing en astrologie.


In het werk "Discipelschap in het Nieuwe Tijdperk" werden Zijn individuele aanwijzingen en onderricht aan Zijn discipelen opgetekend. 

Dit zijn spirituele raadgevingen van een Meesterlijke Wijsheid en Liefde. 

Bestuderen we deze diepe waarheden, dan blijken we onszelf en onze eigen innerlijke weg hierin diepwezenlijk te herkennen en worden we opgenomen in de Liefde en het helend Vuur van Zijn Bewustzijn. 
Programma

09u00-16u00Tekst voor deze reeks

p.164-176 in Discipelschap in het Nieuwe Tijdperk (deel I) van A.A.BaileyData

(aangepaste data sinds 15 juni)


zaterdag 13 augustus: inleiding traject 9u00-12u30 (enkel online)

zondag 11 september 

zaterdag 8 oktober

zaterdag 5 november

zaterdag 10 december

zondag 8 januari

zaterdag 4 februari


Groepsmeditaties op de maandelijkse Zaadgedachte

8u00 online via Zoom

woensdag

31 augustus

28 september

19 oktober

30 november

28 december

25 januariAankoop Boek

DINT IBijdrage - 777eur

Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Djwhal Khul". 

Wanneer u zich inschrijft, gaat u ermee akkoord dat de audio opnames later kunnen aangeboden worden op de website voor geinteresseerden.