Sorry, registration has ended.

  • Date: 23/12/2022 08:30
  • Location Online Event

Description

Meester Morya

4 voormiddagen

(mogelijkheid apart te volgen)


08u30-13u00


Online Via Zoom

https://us02web.zoom.us/j/82018984398 

Gelieve uw deelname vooraf per mail te bevestigen.Meester Morya is Kracht.

Morya is Vertrouwen.

Morya is Wijsheid.

Morya is Mededogen.


In deze reeks buigen we ons bewustzijn naar de peilloze Diepte van de woorden van Meester Morya. Elke beweging in de richting van Zijn Bewustzijn betekent een openbaring in universele Kracht, in Wijsheid en in de diepte van je eigen Ziel en Bewustzijn. 

...Hij doet het Leven in je hart Stralen...


 

Meditatie

"Als je even de tijd neemt om de naam "Morya" in je op te nemen, 

om er een gevoel rond te bouwen in jezelf...

wat ervaar je?"Tijdens deze opleiding zullen we samen een boek met wijsheden van Meester Morya bestuderen. Je kan vooraf het hoofdstuk bestuderen en de inzichten zich zien opbouwen in je bewustzijn. Tijdens de lesdagen zal er een toelichting zijn rond de teksten en begeleidende meditaties ter verdieping en verankering. Zo kan er doorheen elk van ons en de Aanwezigheid van Meester Morya iets nieuws in ons bewustzijn tot openbaring komen.

Er zullen eveneens meditatieve healings zijn met Meester Morya.


Op deze manier worden we als groep gedurende de cyclus opgenomen in de bewustzijnsstroom van Meester Morya. BOEK

"Openkomen voor de werkelijkheid"


Dit boek gaat over de essentie en betekenis van Vrijheid en Wil, over de bedoelingen van de Aarde, over de mogelijkheden die ontstaan bij het samenkomen in groep, over het ontdekken van het ritme van de ziel, over de kracht van de innerlijke zon. Er staan ook drie bijzondere meditaties in.


"Open komen voor de werkelijkheid" is een diepgaand studieboek over verschillende stappen van inwijding op het innerlijke pad, die Meester Morya "punten van bereiken" noemt. 

- www.mayil.com


Over dit boek: klik hier.

Het boek dien je zelf te bestellen en kan via deze pagina of via online boekenwinkels.Data

Zaterdag 24 september - Hoofdstuk 1

Zaterdag 29 oktober - Hoofdstuk 2

zaterdag 26 november - Hoofdstuk 5

vrijdag 23 december - Hoofdstuk 8Het is mogelijk deze opleiding ook met een groep bij u thuis of in uw centrum te laten doorgaan, online of ter plaatse. U kan hiervoor steeds contact nemen via stefan.vanmeirhaeghe@gmail.comBijdrage - 400eur voor de gehele reeks of 100eur per dag

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Morya". Dank voor uw bijdrage.