Sorry, registration has ended.

  • Date: 29/09/2021 14:00 - 29/09/2021 16:30
  • Location Online Event

Description

Venus & de planetaire Christus


Meditaties

Venus - Liefdessubstantie in het Denken

Het bewustzijn van de planetaire Christus


Woensdag 29 september

14u00-16u30


Online via Zoom

https://us02web.zoom.us/j/82018984398  


Gelieve uw deelname vooraf per mail te bevestigen.


Venus is een heilige planeet die Wijsheid en Mededogen wenst te openbaren doorheen het Denkvermogen. Ze zal de structuren en substantie van het mentaal bewustzijn omvormen en doen toegroeien naar het Zonnevuur, het bewustzijn van Eenheid en Liefde. Deze planeet heeft een bijzondere plaats in het huidig Teken Weegschaal.


We verdiepen en verenigen ons in de stroom van planetaire Liefde die elk hart verbindt en draagt en die we de universele Christus kunnen noemen. We openen ons voor de gelaagdheid van ons eigen hart en haar verhouding tot de Geestelijke Hierarchie, het Wezen van de Aarde en de Zon. Deze dag brengt ons dichter bij de mededogende natuur die in elk van ons tot grotere bloei wenst te komen...


Wanneer je in de stilte komt, kom je in de diepte van je eigen hart. Je hart leeft in een grote vrede, een vrede die vanuit de stroom van vrede van de planeet komt. Dit kunnen we voelen en met steeds groter begrip ervaren. Deze planetaire energie of substantie draagt een tijdloos en grenzeloos mededogen in zich en wanneer we onze harten hiervoor openen, openen we niet alleen onszelf voor deze heling en zegening, maar ook het hart binnen de Mensheid, een planetaire dienst in samenwerking met de Meesters en de universele Christus.


Je bent van harte uitgenodigd in deze planetaire dienst en openbaring van je hart en groepsbewustzijn.Bijdrage - 50eur

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Christus". Dank voor uw bijdrage.