Sorry, registration has ended.

De Kracht en Wijsheid van Meester Morya dragen een planetaire diepgang en komen tot hun bloei en betekenis in ons eigen wezen wanneer we deze in ons hart contempleren. Een groep die zich verenigt rond Zijn bewustzijn, wordt deelachtig aan Zijn liefdevolle zegen en draagt een dienst aan het planetair bewustzijn in zich.


  • Date: 21/11/2020 13:30 - 21/11/2020 17:00
  • Location Online Event

Price: 50

Description

Verenigd in de Kracht en Wijsheid van Meester Morya

(online)


Meester Morya is een Broeder van Mededogen die de menselijke levensschool heeft doorlopen en zich toewijdt aan de bloei van het bewustzijn van Licht, Liefde en Kracht in de mensheid en de planeet. 

Hij is een Brandpunt van Kracht op deze Aarde en draagt een tijdloze Wijsheid in zijn Wezen. Hij roept in zijn werken (Agni Yoga teksten, telepatische boodschappen,...) steeds op tot het samenkomen in groep uit liefde voor elkaar en om in een uitwisseling te staan van hart tot hart. 


"In zulke groepen zal Ik altijd in jullie midden zijn."


Tijdens deze samenkomsten zullen we korte teksten van Morya bestuderen. We contempleren op de diepere betekenis ervan en delen onze ervaringen om tot een grotere toepassing te komen in ons dagdagelijks leven. We sluiten steeds af met een meditatie op Meester Morya. 

Het beoogt een vreugdevol samenzijn in de verbondenheid met Meester Morya en elkaar.


Er zullen de komende maanden verschillende momenten aangeboden worden om ons als groep te verenigen in het bewustzijn van Meester Morya. De Meesters zijn steeds op zoek naar contactpunten op de Aarde om hun zegen over te dragen en op deze manier het planetair Vooruitzicht van Licht en Liefde verder te verwerkelijken.Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82018984398

 
Software
Om deel te nemen, dien je Zoom te installeren. Een account aanmaken is niet nodig.
Download de applicatie hier voor desktop, voor Andriod of voor Apple.

Je kan de Zoom App op je smartphone installeren of de Zoom software op je computer. Deze is gratis.


Bijdrage - 50eur

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Morya". Dank voor uw donatie.