Sorry, registration has ended.

Meditatie is een krachtige methode tot dienstverlening voor de mensheid. Wanneer het denkvermogen als kanaal gebruikt wordt, worden de energieën van Licht, Liefde en Wil-ten-goede ontvangen en doorgegeven in het menselijk bewustzijn. Deze energieën zijn steeds beschikbaar voor hen die er mee kunnen in contact komen tijdens de meditatie. Elke maand vormt het ogenblik van de volle maan een belangrijke gelegenheid voor groepsmeditatie, wanneer deze gebruikt wordt als middel om mee te werken met het goddelijk Plan of intentie voor onze wereld.


  • Date:16/02/2022 17:30 - 18/03/2022 18:30
  • Location Online Event

Description

Volle Maan Meditaties

Online


https://us02web.zoom.us/j/82018984398

Gelieve uw deelname vooraf per mail te melden


Data 

17u30-18u30

maandag 20 september 2021 - Maagd

woensdag 20 oktober - Weegschaal

vrijdag 19 november - Schorpioen

zaterdag 18 december - Boogschutter

maandag 17 januari 2022 - Steenbok

woensdag 16 februari - Waterman

vrijdag 18 maart - Vissen

zaterdag 16 april - Ram

maandag 16 mei - Stier

dinsdag 14 juni - TweelingenMeditatie is een krachtige methode tot dienstverlening voor de mensheid. Wanneer het denkvermogen als kanaal gebruikt wordt, worden de energieën van Licht, Liefde en Wil-ten-goede ontvangen en doorgegeven in het menselijk bewustzijn. Deze energieën zijn steeds beschikbaar voor hen die er mee kunnen in contact komen tijdens de meditatie. Elke maand vormt het ogenblik van de volle maan een belangrijke gelegenheid voor groepsmeditatie, wanneer deze gebruikt wordt als middel om mee te werken met het goddelijk Plan of intentie voor onze wereld.


"De meditatie van de ziel is ritmisch en cyclisch van aard, zoals alles in de kosmos. De ziel ademt en daardoor leeft haar vorm. Het ritmisch karakter van de ziele-meditatie moet de aspirant in zijn leven niet over het hoofd zien. In de gehele natuur is er eb en vloed en in de getijden van de oceaan hebben wij een prachtig beeld van een eeuwige wet. Dit illustreert de gedachte van een cyclisch antwoord op de ziele-impulsen gedurende de activiteiten van de meditatie in de morgen, tijdens een herinnering op de middag en bij een overzicht tijdens de avond. Een grotere eb en vloed Worden ook aangeduid in de twee aspecten van de volle en van de nieuwe maan."  (Alice A. Bailey) 


De specifieke beschikbare energieën die ten tijde van de volle maan in meditatie ontvangen en doorgegeven worden, kunnen – wanneer ze goed begrepen worden – de werktuigen zijn om de mensheid te helpen zijn geestelijk doel naderbij te komen; dit als geïntegreerd en eenlijnig centrum van bewustzijn, binnen het lichaam van de ENE in wie wij leven, bewegen en ons bestaan hebben. Dit is het voornaamste doel van de volle maansamenkomsten.Bijdrage - 17eur

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "volle maan". Dank voor uw donatie.