Sorry, registration has ended.

Volle maan is een cyclisch gebeuren waarin het bewustzijn van de planeet en de zon in een eenlijnigheid komen en er een grote doorstroom is van de krachten van het dierenriemteken van dat moment. Doorheen het hartcentrum van de planeet bereikt deze stroom ook het hart in alles wat in haar leeft en laat ons toe om de heilzame en bewustzijnsverruimende invloeden van die krachten op te nemen en verspreiden. Een periodiek feest van innerlijke bloei...Deze meditatie is een groepsintentie waarin we ons openen voor de verbinding met het Hart van de planeet.


  • Date: 01/01/2019 19:30 - 03/01/2019 20:30
  • Location Online Event

Price: 40

Description

Steenbok brengt de gelegenheid en krachten van Inwijding in het Zonnestelsel, onze Planeet en de Mensheid. Tijdens deze astrologische cyclus staat bewustzijnsverruiming of inwijding centraal. Wanneer we ons hiervoor openen en deze invloed opnemen, dragen we bij tot het openen van het bewustzijnskanaal van de planeet, de mensheid en het geindividualiseerd bewustzijn.

Er zullen daarom 3 groepsmeditaties georganiseerd worden op 28, 29 en 30 december. De bijdrage is 40eur.Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/85199624175


Software
Om deel te nemen, dien je Zoom te installeren. Een account aanmaken is niet nodig.
Download de applicatie hier voor desktop, voor Andriod of voor Apple.

Je kan de Zoom App op je smartphone installeren of de Zoom software op je computer. Deze is gratis.


Bijdrage - 40 euro

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Volle Maan meditatie". Dank voor uw donatie.