Sorry, registration has ended.

Tweelingen brengt ons de universele energie van Verwantschap en is het 3e en laatste geestelijke Feest binnen de Planeet. Het wordt ook het Feest van Goede Wil genoemd en is verbonden met de uitstorting van de Zegen van de Christus in de harten van de mensen. Er is de invloed van de Kosmische 2e Straal van Liefde-Wijsheid, evenals de planeten Mercurius, Venus en Aarde.


  • Date:25/05/2021 19:30 - 27/05/2021 20:30
  • Location Online Event

Price:50

Description

Het Vuur van Tweelingen

Het 3e Geestelijke Hoogfeest van Goede Wil en de Mensheid


3 avondmeditaties op 25-26-27 mei


Tweelingen brengt ons de universele energie van Verwantschap en is het 3e en laatste geestelijke Feest binnen de Planeet. Het wordt ook het Feest van Goede Wil genoemd en is verbonden met de uitstorting van de Zegen van de Christus in de harten van de mensen.

Tijdens deze 3 dagen zullen we in een opname, eenlijnigheid en uitzenden staan van en met deze zegenende invloed voor ons bewustzijn en dat van de Planeet.


We zullen elke avond de Vuren van Tweelingen laten instromen doorheen de lichamen en ons steeds dieper aansluiten op deze planetaire Impuls vanuit de Christus. 


Tweelingen brengt ons de Vuren van de 2e Straal van Liefde-Wijsheid, samen met de zegenende invloed van de Planeetwezens Mercurius, Venus en Aarde.


Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82018984398


Software
Om deel te nemen, dien je Zoom te installeren. Een account aanmaken is niet nodig.
Download de applicatie hier voor desktop, voor Andriod of voor Apple.

Je kan de Zoom App op je smartphone installeren of de Zoom software op je computer. Deze is gratis.


Bijdrage - 50eur

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Vuren van Tweelingen". Dank voor uw donatie.