Sorry, registration has ended.

  • Date: 17/02/2023 08:30
  • Location Online Event

Description

Wetenschap van de esoterische Driehoeken

Introductie in de wetenschap van Driehoeken


5 lesdagen

08u30-15u30


Online via Zoom

https://us02web.zoom.us/j/82018984398


De wetenschap van Driehoeken benadert de subjectieve grondslag van de openbaring van het bestaan. Wanneer we haar overpeinzen en becontempleren, ontwaakt er in ons hart een visie van de blauwdruk van universele samenhang waarlangs gekenmerkte Energieen circuleren om de goddelijke Doelstelling te verwerkelijken.


Er ontplooit zich een dieper denkbeeld en begrip van onze eigen plaats binnen het planetair, solair en kosmisch Schema en onze participatie daarin. 


Er zullen inleidende toelichtingen zijn rond de Wetenschap van de Driehoeken. We zullen contempleren op de energiestromen vanuit de Driehoeken van de Sterrenbeelden, de Planetaire Logos en de individuele Mens. Dit brengt een dieper bewustworden rond de esoterische Bouw van Verhoudingen en de circulatie en verdeling van de Energieen van de dierenriem, het stelsel, de planetaire logos, de mensheid en het individu.


We staan stil bij enkele essentiele Driehoeken binnen de Planeet, het Stelsel, de Dierenriem en de Kosmische Ruimte en hoe deze een reflectie of analogie kennen binnen de Microkosmos "mens".Uit Esoterische Astrologie (A.A.Bailey)


"Nu beginnen wij het derde en belangrijkste deel van deze astrologische studie, de Wetenschap van de Driehoeken".


"...de gehele Wetenschap van de Driehoeken in haar geheel betrekking heeft op de subjectieve energieen zoals zij het bewustzijn beheersen..."


"Achter al de vele in elkaar grijpende driehoeken in ons zonnestelsel liggen drie energieen die uit drie grote sterrenbeelden komen en de driehoeken tot een zeer grote omvang beheersen. Deze energieen stromen uit de Grote Beer, uit de Pleiaden en uit Sirius."


"Vervolgens zal ik een analyse geven van drie groepen van driehoeken welke in deze tijd van groot belang zijn voor de mensheid (...). Deze groepen van driehoeken stralen energieen uit die door de ruimte de individuele mens bereiken (...).


- Meester Djwhal KhulData

Vrijdag

17 februari

10 maart

14 april

12 mei

16 juni


Voor deze opleiding is een voorgaande of huidige deelname aan een cyclus in Esoterische Astrologie noodzakelijk.Bijdrage - 633eur

Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "esoterische Driehoeken".