De volledige opname van de opleiding 'esoterische psychologie' in 2021. Deze opname bevat een uitgebreide introductie en een toelichting van elke individuele straal met bijhorende meditaties. Een totaal van ongeveer 30u hoogkwalitatieve geluidsopnamen.


490 
  • Shipping: 

Learn More


Fragment beluisteren? Klik hier: https://youtu.be/aN-F6AToR0w

Deze audio bevat:

- Een introductie in de esoterische psychologie (120' + 2 meditaties)

- 4u toelichting en meditaties per individuele Straal

- meer info over de esoterische psychologie vindt u onderaan deze pagina.


Praktisch

Zodra u uw bestelling heeft afgerond en uw betaling ontvangen werd (u kan op het einde van de bestelling rechtstreeks via Paypal betalen of per manuele overschrijving - de bankgegevens verschijnen bij het afronden van de bestelling, gelieve deze te noteren want u ontvangt geen extra email meer met deze gegevens), zal u een link ontvangen waarmee u gedurende 6 dagen de bestanden kan downloaden.

Gelieve de bestanden niet te verspreiden en enkel voor persoonlijk gebruik te nuttigen.


Over esoterische psychologie

Deze opleiding brengt een verdieping in de kennis van de esoterische psychologie en een ervaringsgewijs contact met de 7 stralen, de 7 kwaliteiten van manifestatie, doorheen de begeleide meditaties. De opleiding bestaat uit 7 lesdagen.

De esoterische psychologie is een psychologie die de oorzaken van elke gebeurtenis wenst te verduidelijken vanuit het perspectief dat alles bewustzijn is en niets zonder oorzaak gebeurt, niets zonder reden gebeurt. De psychologie is gebaseerd op de 7 stralen, de 7 energieën die verantwoordelijk zijn voor elke manifestatie, waaronder ook de vormelijke manifestatie en relationele interacties. 

De buitenwereld is een gevolg van het innerlijk leven en de esoterische psychologie wenst de buitenwereld te begrijpen vanuit haar innerlijke oorsprong. Hetzelfde geldt voor onszelf als ziel en bewustzijnsvonk, we maken evenzeer naadloos deel uit van wat wij de innerlijke en buitenwereld noemen.

Tijdens deze module zullen we de zeven stralen toelichten en van binnenuit leren gewaarworden. Gaandeweg leert men deze stralen te hanteren, eens het Hart gelouterd is en zuiver is om onbaatzuchtig te werk te gaan. 

Deze module beoogt een grote verdieping van uw bewustzijn en opent het bewustzijn en haar gevoeligheid voor de meer subtiele werkelijkheid. Elke straal heeft een diepe helende uitwerking op de verschillende gebieden van ons bewustzijn, namelijk het fysiek-etherisch, emotioneel en mentaal gebied, en eveneens op de spirituele lichamen van ons Hogere Zelf.

De 7 Stralen:

Straal 1 - Wil, Doel en Kracht
Straal 2 - Liefde-Wijsheid
Straal 3 - Actieve Intelligentie of Licht
Straal 4 - Harmonie door Conflict, Schoonheid
Straal 5 - Concrete Kennis of Wetenschap
Straal 6 - Toewijding en Abstract Idealisme
Straal 7 - Orde en Magie