Het is zo dat we niet mogen vergeten dat niet alleen er een healing komt van de 3 Vuren wanneer we die reciteren, de verbinding ook met het 5e Natuurrijk neemt toe. Dus je brengt werkelijk – en, ik hoop dat dat steeds meer voelbaar kan worden – Licht naar beneden. Je brengt de Lichtwereld naar beneden. Dus het is goed om ook – zeker als we dan na die recitaties – ook individueel, nog een moment van stilte toelaten. Dat je eigenlijk ook gaat voelen van: komt dat Natuurrijk nu eigenlijk naar beneden? Voel ik die wereld van Licht eigenlijk naar beneden komen? Voel ik dat rond mij, in mij, als een substantie, als een Lichttrilling die neerkomt? Of als een zegen, als een balsem? Hoe dat je het zelf ervaart, en dat je ziet, ja, daar gaat het uiteindelijk ook om, dat we in verbinding komen met de wereld waar onze eigen ziel al mee verbonden is.


De volledige tekst kan je als bestand downloaden op deze pagina.


Indien u een verlangen voelt om deze stroom te beantwoorden met een gift, bent u steeds vrij een donatie te doen aan het schoolproject van Moeder Meera in India.

Gelieve uw bijdrage rechtstreeks aan de vzw van Moeder Meera over te maken. Donations to Mutter Meera Stiftung/Mother Meera Foundation to support Mother’s schools in India:

IBAN:   DE80 5116 1606 0001 0117 31 

BIC:   GENODE51LDD