Hoe natuurijker we rustig worden, hoe natuurlijker er een vrede toegelaten wordt als iets dat a.h.w. een tweede adem is, als lucht die je omringt eigenlijk. Net zoals zuurstof ons lichamelijk omringt, dat we ons ook met vrede laten omringen. Net zoals zuurstof ons omringt, kunnen we ook vrede ons laten omringen. Op een ander niveau, op het niet-stoffelijk niveau, is er een veld van vrede dat we gewoon kunnen toelaten. Dat we zeggen: ik ontspan mij in de vrede eigenlijk. Ik laat mij in vrede gaan. Ik ga binnen in vrede. Van daaruit ontstaan natuurlijke verbindingen. D.w.z., je gaat in die vrede, en vanuit die diepe ontspanning komt er vanzelf eigenlijk een honger bijna, of een uitnodiging in jezelf, die een verbinding begint te zoeken, die even vredevol en even moeiteloos gebeurt. Je geraakt niet gespannen, je geraakt niet in een inspanning. Het gebeurt in die vrede. Het gebeurt in de rust gewoon. En dan voel je: eigenlijk zijn die verbindingen er allemaal al...


De volledige tekst kan je als bestand downloaden op deze pagina.


Indien u een verlangen voelt om deze stroom te beantwoorden met een gift, bent u steeds vrij een donatie te doen aan het schoolproject van Moeder Meera in India.

Gelieve uw bijdrage rechtstreeks aan de vzw van Moeder Meera over te maken. Donations to Mutter Meera Stiftung/Mother Meera Foundation to support Mother’s schools in India:

IBAN:   DE80 5116 1606 0001 0117 31 

BIC:   GENODE51LDD