Deze tekst is een uitgeschreven audio-opname die plaats vond op 24 augustus 2021. 


Je kunt de Grote Aanroep mentaal reciteren en dan is dat een mentale activiteit. Dat heeft zijn belang. Dat is belangrijk. Je kunt ook hem emotioneel reciteren, met een emotioneel verlangen a.h.w., maar je kunt die ook eigenlijk vanuit een hartsenergie reciteren. En dat wil eigenlijk zeggen dat je die niet alleen mechanisch reciteert, maar dat je het hart zelf het gebed laat doen. Dat de woorden van de Grote Aanroep niet iets zijn die je uitvoert of niet iets zijn die je doet omdat het goed voelt of goed lijkt of goed schijnt om te doen, maar omdat het gebeurt in uw hart. Omdat je voelt: die woorden gebeuren dankzij mijn hart. En dat is een diepere manier van reciteren, omdat je dan de woorden een werkelijkheid geeft. Je laat de woorden, de energie die in de woorden zit, eigenlijk tot leven komen in je hart. En dus op die manier hoef je niet zo meer stil te staan mentaal bij wat je zegt. Het is een wens. Alles wat je uitspreekt is een wens van je eigen hart.


De volledige tekst kan je als bestand downloaden op deze pagina.


Indien u een verlangen voelt om deze stroom te beantwoorden met een gift, bent u steeds vrij een donatie te doen aan het schoolproject van Moeder Meera in India.

Gelieve uw bijdrage rechtstreeks aan de vzw van Moeder Meera over te maken. Donations to Mutter Meera Stiftung/Mother Meera Foundation to support Mother’s schools in India:

IBAN:   DE80 5116 1606 0001 0117 31 

BIC:   GENODE51LDD